top of page

Siste uke med gjengen samlet...

Fine lille gjengen vår går inn i sin siste uke samlet. Tiden har flydd! For en ny oppdretter har det virkelig vært en fantastisk reise. Alt jeg grudde meg til - har ikke skjedd. Andre ting jeg har bekymret meg for har heller ikke skjedd. Ungene har på ingen måte vært så krevende som jeg trodde de skulle være. De er sosiale og nysgjerrige, spiser maten sin, utvikler seg helt normalt, gir kjempegod kontakt og er noen skikkelig hengivne og kloke små sjeler. Vi føler oss altså så heldige som har fått oppleve dette, og som har fått blitt kjent med de små.


Vi gleder oss veldig til å sende de til nye hjem, for familiene deres vil de så vel og elsker de så høyt allerede - og ikke minst - for noen heldige valper som får flytte dit de skal! Samtidig er det litt vemodig og vi klarer ikke heeeelt å forstå at noen av ungene faktisk reiser snart. Heldigvis (får man nesten si) så er ikke alle solgt. Da slipper vi å "miste" alle med engang.


Vi jobber stadig med preging og prøver å tilby de små noe nytt og spennende å skrive i dagboken sin hver dag. I dag har de vært med ute i stallen for første gang, de har heller ikke vært mye ute pga kulde og storm så dette var en særdeles spennende utflukt.


Stallrottene i action! Modige småtroll.Comments


bottom of page