top of page

En epoke er snart over....

Snart er valpekullperioden vår over. Lille Nightingale reiser straks sørover og igjen er kun Belina. Belina er 87% klovn og skal være igjen hos oss og barooe, knurre, prooe og synge for oss. Den hunden har en lyd for hver eneste handling hun skal gjøre. Alt i mellom å analytisk vurdere besøk eller nye omgivelser til eget dobesøk har eget repertoar.

Ellie og Uno valpene trives godt i sine nye hjem, de er sosiale og fremoverlente valper.


Ellers nærmer utstillingssesongen seg. Den blir for vår del kort i år ifølge terminlista og "et bankende tempo liv". Vi har noen show vi skal prioritere med tanke på at Diva er veteran i år. Neste år blir det nok mer aktivitet når de utvalgte unghundene skal ut å vise seg.


Ellie er forsåvidt allerede i toppform. Hun har mer enn doblet sine treningstimer og treningsmil i forhold til i fjor. Diva har også gjort det og i tillegg halvert inntaket, men er akkurat like tjukk. Vi gleder oss likevel til å vise henne som veteran og håper hun husker sin profesjonalitet i ringen. Men som ei som lever opp til navnet sitt og er en liten løs kanon, så må vi nok belage oss på noen utstillingstreninger før sesongen starter.
Comments


bottom of page