top of page

Ny hjemmeside

Nå er kennel Zibaro aktivt i gang med planleggingen av både valpekull, hjemmeside og helsetesting av avlsdyr. Diva har nå fått time til HD røntgen, Øyelysning og tannstell den 20 juni. Det er bestilt fanconi og PRA dna tester. Alle prøvesvarene vil være klare i siste del av juli. Vi forventer en frisk hund men det er viktig for oss at hun er kartlagt for det som kartlegges kan. Kennel Zibaro er opptatt av å ivareta god helse på rasen vår og vil gjøre det vi kan for å ha best mulig forutsetninger for friske individer. Basenjien er totalt sett en frisk rase, og slik vil vi at det skal fortsette :)

Zibaro Basenjis is now actively planning both puppylitter, website and healthtesting our breeding animal, in this case Diva. She is now scheduled for hipdysplasia x-rays, eye examination and DNA testing for PRA and Fanconi syndrome. We will have all test results ready in mid/end of july. We are expecting a healthy dog but it is important that she is all cleared. It is important for us to maintain the breeds good health in any way possible. The Basenji is in total a healthy breed, and we would like to keep it that way :)

bottom of page